centrum_host
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Marie medverkar i expertgrupp mot kvinnovåld

Marie Unander-Scharin, Kvinnojouren Sigtunas ordförande, befinner sig i Bryssel som en av Sveriges experter inom området mäns våld mot kvinnor.

centrum_farsdag_artikel

Som en av Sveriges experter inom mäns våld mot kvinnor befinner sig Marie Unander-Scharin på Europaparlamentet i Bryssel för att delta i en expertisgrupp. Samtidigt firar svenska sexköpslagen som gör det olagligt att köpa sex 20 år på måndag.

Deltagarna i expertisgruppen medverkar inom Brussels Calls och den svenska ambassadören Per-Anders Sunesson beskrev för deltagarna hur lagen har gjort skillnad i Sverige.
– Vi pratar om prostitutionens verklighet runtom i Europa, och lyssnar till några av dem som är allra mest påverkade och vad de politiska svaren innebär som vi hittills fått, säger Marie Unander-Scharin, i ett mail till märsta.nu

fme_oktober
ica_oktober
defacto_mustach_helsida
greeknighthelsida
centrum_farsdag

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
greeknight_outsider
nrh
connys
colorama_april2