moderaterna_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Skånela föll med sju

Det blir en femte och avgörande match mellan Skånela och Önnered.

Skånela har chans att ta klivet upp i ligan, men efter 20 minuter ser det mörkt ut att säkra avancemang redan ikväll. Önnered har fått en kalasstart och leder med 11-5 efter 22 minuter. Efter 28 minuter är det ledning 13-6 för Önnered, förre skånelaiten Christoffer Brännberger har svarat för två av gästernas mål. Önnered har läget under kontroll i andra, med tio minuter kvar att spela har man ledningen 24-16. Det ska nog till mer än ett mirakel denna gång för att Skånela ska lyckas vinna.

Matchen är slut, Önnered vann med 27-20. Därmed blir det match 5 i Önnered.

Kommentarer kommer…

Uppdaterad 20.45

connys_helsida
marinan_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

mp_helsida_april
liber_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
moderat_outsider
connys
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022