sommar
7-åriga Winston från Wings Hockeyskola med William Karlsson.Foto: Insändarbild
Givetvis fick Winston även en autograf

Många ville träffa William Karlsson i Pinbackshallen

William Karlsson passade på att skänka 100 klubbor till Wings Hockeyskola i samband med sitt besök i Pinbackshallen.

Märstasonen William Karlsson besökte Pinbackshallen för att skriva autografer och träffa klubbens ungdomsspelare. Han passade även på att skänka 100 klubbor till Wings Hockeyskola. Det var fullt i Pinbackshallens café och många passade på att få en autograf av NHL-stjärnan samt en bild. William passade på att prata om hur det startade i Wings och ungdomsåren innan det begav sig till Västerås där han studerade på Hockeygymnasiet.

sommar_centrum
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
defacto_helsida
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

Mountainbikeklubb får banmärkning nedriven

Cykel Sigtuna Mountainbike märker upp banor i skogarna sedan man fått tillstånd av markägarna, men någon plockar ner märkningen: - Det är någon som leker skogspolis, säger Björn Ertzgaard, en av medlemmarna i föreningen.

Lina vann DM

Ridning Lina Jacobsson från Sigtunabygdens Ryttarförening vann DM för juniorer i Uppland.

arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
connys
nrh