defacto_pan2020
Ibrahim Khalifa (S) höll invigningstalFoto: Daniel Iskander
Foto: Daniel Iskander
Foto: Daniel Iskander

Många ville se centrum invigas

Hundratals kommuninvånare hade tagit sig till Märsta Centrum för att ta del av de nya butikerna: - Det känns jätteroligt, sa Ibrahim Khalifa (S) Kommunstyrelsens ordförande till märsta.nu

centrum_artikel

Butikerna lockade med erbjudanden i samband med att centrum skulle invigas på torsdag förmiddag. Hundratals köade bland annat till H&M, dessutom öppnade KappAhl, Dressman och Intersport. Senare i vår öppnar även Espresso House. Ibrahim Khalifa (S), Kommunstyrelsens ordförande skulle premiärtala:
– Det känns jätteroligt, det är detta vi pratat om i många år. Vi har setts hur det byggts om och nu står vi här och alla andra kan se vad som flyttat in, sa Khalifa till märsta.nu

I nästa etapp av centrum blir det bostäder som ska skapa liv och rörelse samt underlag till handel. Trots att det var arbetstid för många så hittade kommuninvånare luckor:
– Folk är nyfikna på vad som händer och sker, jag tror också att många är lediga, det är en kommun med skiftarete, man jobbar helg eller kanske obekväma tider, fortsatte Khalifa.

sportlov_sigtuna
happy_homes_mars
connys_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida
aretslarling
salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida
sigtuna_vatten_outsider
connys
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
teatergrillen_outsider