centrum_panorama2020
Foto: Moderaterna
Foto: Moderaterna

Många ville prata trygghet

Moderaterna höll sitt trygghetsseminarium i Kulturlänken på torsdagen och det var många som ville lyssna på både politiker, polis och tjänstemän om situationen i kommunen.

Det var välbesökt i Kulturlänken i samband med Moderaternas trygghetsseminarium:
– Tydligt att frågan berör många och att otryggheten inte har tagits på allvar bakåt i tiden. Nu behövs både kort- och långsiktiga insatser för att vända utvecklingen, skrev Moderaternas ordförande Mattias Askerson på Facebook.

Moderaterna hade bjudit in bland annat trygghetschefen Thomas Mileborn samt representanter för polis och brandkår.
– Igår genomförde vi det trygghetsseminarium Moderaterna och Alliansgruppen arrangerat och bjudit in kommunens invånare till. Väldigt lyckat och välbesökt. Det är uppenbart att vi måste göra mer för att öka tryggheten i kommunen, kommenterar Olov Holst (M), oppositionsråd, som själv deltog i samtalen.

operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

2020_helsida
speedy_helsida
salong_elisabeth_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
happy_homes_mars
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

marina_helsida
defacto_helsida
festspec_corona_helsida

Inbrottstjuvarna håller låg profil

Notiser För andra veckan i rad noterades inte ett enda inbrott i kommunen enligt Polise: - Folk är hemma. Det tvåbenta inbrotts-skyddet fungerar, säger Grannsamverkarnas ordförande David Lundqvist.

coronakrisen

Rekordmånga varsel

Nyheter Rekordmånga i länet har varslats enligt siffror från Arbetsförmedlingen: - Vi har aldrig tidigare sett så höga varseltal under en månad. Den senaste veckan har antalet personer berörda av varsel fördubblats. Vi ser nu också en spridning till transport och handel, säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen.

sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
festspec_corona_outsider
speedy_outsider
marina_outsider