stationshusen_pan
Foto: Moderaterna
Foto: Moderaterna

Många ville prata trygghet

Moderaterna höll sitt trygghetsseminarium i Kulturlänken på torsdagen och det var många som ville lyssna på både politiker, polis och tjänstemän om situationen i kommunen.

Det var välbesökt i Kulturlänken i samband med Moderaternas trygghetsseminarium:
– Tydligt att frågan berör många och att otryggheten inte har tagits på allvar bakåt i tiden. Nu behövs både kort- och långsiktiga insatser för att vända utvecklingen, skrev Moderaternas ordförande Mattias Askerson på Facebook.

Moderaterna hade bjudit in bland annat trygghetschefen Thomas Mileborn samt representanter för polis och brandkår.
– Igår genomförde vi det trygghetsseminarium Moderaterna och Alliansgruppen arrangerat och bjudit in kommunens invånare till. Väldigt lyckat och välbesökt. Det är uppenbart att vi måste göra mer för att öka tryggheten i kommunen, kommenterar Olov Holst (M), oppositionsråd, som själv deltog i samtalen.

valsta-jul_helsida
2020_helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

jul2021
centrum_helsida2020
julmarknad_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

sigtuna_vatten_outsider
stationshusen_out
valsta_jul_outsider
nrh
julmarknad_outsider
mp-outsider
jul_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys