centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild

Många ville fira Halloween i Valsta

Halloween firades i Valsta och 7-800 besökare hade kommit till Valsta Centrum.

Valsta Utveckling hade arrangerat Halloweenfirande i Valsta Centrum tillsammans med Sigtuna kommun och Valsta stadsdelsförening. Samordnaren Lola Svensson berättar för märsta.nu att det fanns både häxor och monster samt diverse lustiga aktiviteter och bus eller godis. En populär aktiviteter var att måla ansiktet och kön ringlade lång dit.
– Besökarna bjöds också på fika med monsterkakor. Arrangemanget lockade mellan uppskattningsvis 700-800 besökare
Arrangörerna vill tacka alla som kom och vill samtidigt passa på att hälsa Er välkomna till tomteparad med vintermarknad och Luciakröning lördagen den 7 dec kl 12-16 i Valsta centrum.

centrum_helsida2020
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

2020_helsida

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

ridskola2020_helsida
happy_homes_mars
marina_helsida
festspec_corona_helsida
defacto_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

swedol_outsider
marina_outsider
festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider