centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild

Många ville fira Halloween i Valsta

Halloween firades i Valsta och 7-800 besökare hade kommit till Valsta Centrum.

centrum_artikel

Valsta Utveckling hade arrangerat Halloweenfirande i Valsta Centrum tillsammans med Sigtuna kommun och Valsta stadsdelsförening. Samordnaren Lola Svensson berättar för märsta.nu att det fanns både häxor och monster samt diverse lustiga aktiviteter och bus eller godis. En populär aktiviteter var att måla ansiktet och kön ringlade lång dit.
– Besökarna bjöds också på fika med monsterkakor. Arrangemanget lockade mellan uppskattningsvis 700-800 besökare
Arrangörerna vill tacka alla som kom och vill samtidigt passa på att hälsa Er välkomna till tomteparad med vintermarknad och Luciakröning lördagen den 7 dec kl 12-16 i Valsta centrum.

speedy_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
EXTRA

Många ville se nya WE Arlandastad

Nöjesnyheter Närmare tusen personer invigde WE Träning och Hälsas nya anläggning i Arlandastad: - Vi är väldigt, väldigt glada och nöjda över den fantastiska feedback vi fått under dagen. Vi har tecknat fler medlemskap än vad vi hoppats på, våra padelbanor börjar bli fullbokade och våra nybörjarkurser likaså, säger Niklas Wikegård.

EXTRA

Bio i Märsta stänger igen

Nöjesnyheter Biografen som Folkets Bio driver i Biokällan i Märsta stänger efter fem år: - -Vi har haft för få besökare för att verksamheten ska gå ihop, säger Rose-Marie Strand, ordförande i föreningen Märsta Bio.

happyhomes_2019
2020_helsida
connys_helsida

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

teatergrillen_helsida

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

sigtuna_vatten_outsider
teatergrillen_outsider
nrh
speedy_outsider
connys