defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Många ville fira Halloween i Valsta

Halloween firades i Valsta och 7-800 besökare hade kommit till Valsta Centrum.

Valsta Utveckling hade arrangerat Halloweenfirande i Valsta Centrum tillsammans med Sigtuna kommun och Valsta stadsdelsförening. Samordnaren Lola Svensson berättar för märsta.nu att det fanns både häxor och monster samt diverse lustiga aktiviteter och bus eller godis. En populär aktiviteter var att måla ansiktet och kön ringlade lång dit.
– Besökarna bjöds också på fika med monsterkakor. Arrangemanget lockade mellan uppskattningsvis 700-800 besökare
Arrangörerna vill tacka alla som kom och vill samtidigt passa på att hälsa Er välkomna till tomteparad med vintermarknad och Luciakröning lördagen den 7 dec kl 12-16 i Valsta centrum.

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

colorama_jul
centrum_helsida2020
sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

teatergrillen_helsida
happyhomes_2019

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

nrh
connys
teatergrillen_outsider