mote_sommar
Foto: Insändarbild

Många ville fira Halloween i Valsta

Halloween firades i Valsta och 7-800 besökare hade kommit till Valsta Centrum.

centrum_artikel

Valsta Utveckling hade arrangerat Halloweenfirande i Valsta Centrum tillsammans med Sigtuna kommun och Valsta stadsdelsförening. Samordnaren Lola Svensson berättar för märsta.nu att det fanns både häxor och monster samt diverse lustiga aktiviteter och bus eller godis. En populär aktiviteter var att måla ansiktet och kön ringlade lång dit.
– Besökarna bjöds också på fika med monsterkakor. Arrangemanget lockade mellan uppskattningsvis 700-800 besökare
Arrangörerna vill tacka alla som kom och vill samtidigt passa på att hälsa Er välkomna till tomteparad med vintermarknad och Luciakröning lördagen den 7 dec kl 12-16 i Valsta centrum.

landsbygd_sigtuna_helsida

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

marina_helsida

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

connys_helsida
kaa_sigtuna_helsida
2020_helsida
spedition_sigtuna
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

brobygget_helsida_valsta
speedy_outsider
brobygget_midgard_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider
kaa_outsider
studeravidare_outsider
nrh
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out