center_pan21
Foto: Genrebild

Många tjänstemän jobbade hemifrån

Många tjänstemän i länet har arbetat hemifrån under pandemin.

Idag släpps rekommendationer för hemarbete och många arbetsplatser återgår återigen till fysiskt arbete. Hemarbete bland tjänstemän i länet har varit vanligast i jämförelse med andra delar av landet. Drygt 2 av 3 av TCO:s medlemmar har arbetat hemifrån.

– Ett ökat inslag av distansarbete kommer att vara en bestående förändring på många arbetsplatser efter pandemin. Vi står mitt i en distansrevolution som innebär ett enklare livspussel och ett ökat självbestämmande för många anställda. Arbetsgivarna behöver samtidigt vidta åtgärder för att de nya arbetssätten inte ska skapa nya klyftor och arbetsmiljöproblem, säger Therese Svanström, ordförande TCO.

 

defacto_helsida
valsta-jul_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

connys_helsida
mp_host_helsida
julmarknad_helsida
jul2021
2020_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
connys
valsta_jul_outsider
jul_outsider
julmarknad_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
stationshusen_out