centrum_jul_panorama
Daniel Iskander intervjuar Ulf Kristersson vid besöket i MärstaFoto: Jamshid Jamshidi

Rekordmånga såg Kristersson live

märsta.nu sände Ulf Kristerssons besök i Märsta live vilket lockade cirka 5500 tittare: - Vi märker att intresset för valet är enormt stort i kommunen, säger Daniel Iskander, chefredaktör.

defacto_jul_artikel

märsta.nu visar upp fina siffror för mobil, webb och trafik på Facebook. Statsministerkandidaten Ul Kristerssons besök i Märsta lockade 5500 visningar på Facebook. KSO-duellen för två veckor sedan lockade lite över 4000 visningar.

På webben är trafiken stark. Sedan valrörelsen startade på riktigt 13:e augusti har märsta.nu haft mellan 19 000-24 000 unika webbläsare i veckan. Den här veckan har på bara tre dagar lockat cirka 15 000 unika och innan valet. Intresset för lokalpolitik är rekordstort tycker märsta.nu:s chefredaktör Daniel Iskander:
– Det är ju mycket större än förra valet, alla snackar politik och vi gör vårt bästa för att täcka upp i den lokala bevakningen så att partierna får komma ut med sina budskap.

Till helgen spetsas valbevakningen upp, Live-tv x2 blir det. Lördag en valdebatt på Magasinet och på valdagen en Valvaka. Du kan se båda sändningarna på märsta.nu eller Facebook.
– Det är så kul att vi har så många som följer oss kring valet. Vi får också in mängder av kommentarer om saker som vi ska följa upp, vi hinner inte med allt men vi jobbar för att hinna med så mycket som möjligt, säger Daniel Iskander.

Fotnot: Ulf Kristerssons besök i Märsta är bortplockat från Facebook på grund av att en person inte ville medverka i videon.

trainingpartner_jobb_helsida
defacto_jul
sigtunavatten_standard

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

centrum_jul_helsida

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

julbord_helsida

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

ica_oktober
fme_oktober
tp_helsida
happyhomes_2019

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

nrh
connys
julbord
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
greeknight_outsider