mote_sommar
Daniel Iskander intervjuar Ulf Kristersson vid besöket i MärstaFoto: Jamshid Jamshidi

Rekordmånga såg Kristersson live

märsta.nu sände Ulf Kristerssons besök i Märsta live vilket lockade cirka 5500 tittare: - Vi märker att intresset för valet är enormt stort i kommunen, säger Daniel Iskander, chefredaktör.

centrum_artikel

märsta.nu visar upp fina siffror för mobil, webb och trafik på Facebook. Statsministerkandidaten Ul Kristerssons besök i Märsta lockade 5500 visningar på Facebook. KSO-duellen för två veckor sedan lockade lite över 4000 visningar.

På webben är trafiken stark. Sedan valrörelsen startade på riktigt 13:e augusti har märsta.nu haft mellan 19 000-24 000 unika webbläsare i veckan. Den här veckan har på bara tre dagar lockat cirka 15 000 unika och innan valet. Intresset för lokalpolitik är rekordstort tycker märsta.nu:s chefredaktör Daniel Iskander:
– Det är ju mycket större än förra valet, alla snackar politik och vi gör vårt bästa för att täcka upp i den lokala bevakningen så att partierna får komma ut med sina budskap.

Till helgen spetsas valbevakningen upp, Live-tv x2 blir det. Lördag en valdebatt på Magasinet och på valdagen en Valvaka. Du kan se båda sändningarna på märsta.nu eller Facebook.
– Det är så kul att vi har så många som följer oss kring valet. Vi får också in mängder av kommentarer om saker som vi ska följa upp, vi hinner inte med allt men vi jobbar för att hinna med så mycket som möjligt, säger Daniel Iskander.

Fotnot: Ulf Kristerssons besök i Märsta är bortplockat från Facebook på grund av att en person inte ville medverka i videon.

defacto_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
2020_helsida
spedition_sigtuna
connys_helsida
marina_helsida
kaa_sigtuna_helsida
speedy_helsida
sommar_sigtuna2020
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
kaa_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider