centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Många såg Arlanda derbyvinna

Bygdens två bästa lag gjorde upp i Upplandscupen på söndagen och FC Arlanda vann efter sent mål av Sencer Sogük.

centrum_artikel

Båda lagen ställde upp med starka elvor i Upplandscupen. För Märstas del var Victor Levén, Fredrik Lindberg, Gökay Altüner och Andreas Munter med. Den sistnämnde fortsatte som förra säsongen slutade och blev utvisad med kvarten kvar. Det var en het match med totalt åtta gula och ett rött. Matchens enda mål svarade Sencer Sögük för med en bonusstraff i 80:e minuten. Märsta IK forcerade på slutet men George Moussan visade klassen i kassen.
– Vi är nöjda, det är ju derby, säger George Moussan i en kommentar.

Segern innebär att Arlanda toppar gruppen på åtta poäng och slåss om avancemang med Rosersberg och Wigör. Arlanda avslutar på söndag och måste vinna sin match då både Wigör och Rosersberg har en match mindre spelad. De möts sedan i en avslutande gängmatch 17:e april. Märsta IK och Sigtuna IF är avsågade.

studenten2020_helsida
valvet_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

connys_helsida
kcbygg_helsida
sommarlov_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

stottasigtuna_helsida
speedy_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studeravidare_outsider
valvet_outsider
nrh
sommarlov_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider
stottasigtuna_outsider
studenten2020_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider