defacto_pan2020

Många reste utan giltig biljett i Märsta

Under måndagen genomfördes en biljettkontroll i Märsta och många reste utan biljett.

centrum_artikel

Hele 75 resenärer ertappades utan biljett i samband med kontroller i anslutning till bussar i Märsta station.
– Biljettkontrollanterna var mycket nöjda över att deras arbete gav så stor utdelning. 75 busspassagerare ertappades utan giltig biljett och får nu betala kontrollavgift, uppger en källa på bussbolaget Transdev för märsta.nu

SL har intensifierar kontrollerna under hösten på grund av att många reser man biljett. Särskilt pendeltåg från Märsta är drabbade av fusk. Den som reser utan biljett får betala både kontrollavgift samt biljettpriset på den aktuella resan. Enligt uppgiftslämnaren så förekommer prat bland resenärer att man kan åka utan biljett. Biljetter köps främst via appen eller reskassa.

2020_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

speedy_vinter_helsida
Moderaterna_helsida2021

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

dackskiftarna_helsida
defacto_helsida
vardcentral_helsida
ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
rentawreck_helsida
sigtunastad_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
nrh
rentawreck_outsider
moderaterna_sigtuna
speedy_vinter2020_outsider
connys