defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Många nykomlingar i Arlandas Divison 3-serie

Svenska Fotbollförbundet har skickat ut serieförslag på remiss innan de beslutas i december på Representantskapet.

FC Arlanda som är nykomling i trean nästa säsong får med sig fyra andra nykomlingar från Division 4. Det är Järfälla, Spånga, Uppsala-Kurd och Gideonsberg som somliga gått upp via sina lokala Division 4-serier. Märsta IK åkte som bekant ur trean i år och spelar i Division 4. Sundbyberg som ramlade ur tvåan är enda lag från Division 2 i Division 3 Norra Svealand.

Serieförslaget
FC Järfälla
Spånga IS
Sndbybergs IK
Vallentuna BK
BKV Norrtälje
FC Arlanda
IFK Uppsala
Uppsala-Kurd
Gideonsberg
IK Franke
Sala FF
Syrianska IF Kerburan

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

speedy_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

marina_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

ridskola2020_helsida
2020_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

salong_elisabeth_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

festspec_corona_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
happy_homes_mars
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

swedol_outsider
nrh
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider