defacto_pan2020
Hemblas område på Valstavägen har potthål som inte lagades trots upprepade påtryckningar

Många klagar på Hembla

Hembla som nyligen köp upp fastigheter i kommunen har mellan 2017-2020 fått in nästan 80 klagomål från hyresgäster i kommunen till Hyresgästföreningen.

Klagomålen gällande D. Carnegie och Hembla i kommunen uppgick mellan 2017-2020 (januari) till 76 stycken rapporterar SVT Stockholm. SVT rapporterar om att Hyresgästföreningen registrerat 1811 medlemsärenden rörande Hembla eller D. Carnegie. märsta.nu har upprepade gånger rapporterat om problem i D. Carnegies och senare Hemblas bestånd.

Hemblas kommunikationsansvarige Jonatan Öhman uppger för SVT Stockholm att man har underhållsskuld som de arbetar med att komma ikapp.
– Sedan så har vi ju gjort en del insatser i vår förvaltning, den har ju inte fungerat optimalt så det är nog det som reflekteras i siffrorna, säger han.

Enligt Öhman kan det handla om kommunikation med hyresgäster, tillgänglighet och inte minst att strukturera arbetet för att se till att saker inte blir liggande som öppna ärenden. Öhman poängterar att man vill förbättra sig.

2020_helsida
happy_homes_mars
marina_helsida
speedy_helsida
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

ridskola2020_helsida
festspec_corona_helsida
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

marina_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
festspec_corona_outsider
swedol_outsider