fastbyran_bostad
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Många hyresrätter färdigställdes i kommunen

Sigtuna kommun är en av de kommuner där flest hyresrätter färdigställts under åren 2015-2020.

Sigtuna är femma på länslistan när det gäller antalet hyresrätter per 1000 invånare, det har mellan åren 2015-2020 färdigställts 891 hyresrätter vilket är 18,8/1000 invånare rapporterar Hem & Hyra. Upplands-Bro är klar etta med 26,8/1000 invånare. I Sigtuna kommun har det även färdigställts 653 bostadsrätter. Totalt sett i alla upplåtelseformer är det 1840 nya bostäder. I Sigtuna kommun har bostadsförsörjningsprogrammet ändrat inrikting de senaste åren under den borgerliga kommunledningen från övervägande hyresrätter till mer varierad upplåtelseform. Ett flertal debattartiklar har skrivits av Hyresgästföreningen och Kommunledningen (se relaterade artiklar).

fastighetsbyran_helsida_22
fastbyran_helsida
bjurfors_helsida

Så mycket ökar budgivningarna

Bostad Är du nyfiken på hur mycket det budas i kommunen? Bostadssajten Booli har kartlagt hur mycket priserna går upp i samband med budgivningarna.

HSB medverkar i trygghetsprojekt

Bostad HSB Stockholm medverkar i trygghetssatsning som genomförs i centrala Märsta: - Det är viktigt och angeläget att även HSB medverkar till att göra Märsta till en tryggare plats, äger Karin Turegård, projektansvarig för social hållbarhet på HSB Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

fastbyran_outsider