center_pan21
Dylan KadirFoto: Pressbild

Dylan släpper första videon

Märstabon Dylan Kadir har släppt en musikvideo som på bara några dagar visats 4000 gånger på YouTube: - Detta är första seriösa videon jag släpper och mer är på väg inför sommaren, säger Dylan till märsta.nu

centrum_artikel

Dylan Kadir är 18 år gammal och går på Arlandagymnasiet. Han har ett stort intresse för musik och rap, under fem års tid har han hållit på med egna låtar och senaste två åren har han ökat seriositeten i skrivandet. Han är just nu aktuell med debutsingeln ”D Orten” och en video till låten  som utspelar sig främst utanför Arlandagymnasiet. Dylan berättar för märsta.nu att videon inte var så planerad utan att man bara filmade spontant. Der är Furia Productions & Blomusick som producerat den. Dylan har 5-6 låtar till på gång som han hoppas släppa till sommaren. Hans mål med musiken är att förmedla positiva tankar och representera folket runt trakterna samt verklighetsrap om sanning. Hans video har redan visats cirka 4000 gånger på YouTube trots att den publicerades för bara sex dagar sedan.

connys_helsida
helsida_var2021
vaccin
dack-helsida

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

centrum_helsida2020
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

mp_host_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
bostad_helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
dack-outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider
vaccin-outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
swedol_outsider