sap_pan
Dylan KadirFoto: Pressbild

Dylan släpper första videon

Märstabon Dylan Kadir har släppt en musikvideo som på bara några dagar visats 4000 gånger på YouTube: - Detta är första seriösa videon jag släpper och mer är på väg inför sommaren, säger Dylan till märsta.nu

Dylan Kadir är 18 år gammal och går på Arlandagymnasiet. Han har ett stort intresse för musik och rap, under fem års tid har han hållit på med egna låtar och senaste två åren har han ökat seriositeten i skrivandet. Han är just nu aktuell med debutsingeln ”D Orten” och en video till låten  som utspelar sig främst utanför Arlandagymnasiet. Dylan berättar för märsta.nu att videon inte var så planerad utan att man bara filmade spontant. Der är Furia Productions & Blomusick som producerat den. Dylan har 5-6 låtar till på gång som han hoppas släppa till sommaren. Hans mål med musiken är att förmedla positiva tankar och representera folket runt trakterna samt verklighetsrap om sanning. Hans video har redan visats cirka 4000 gånger på YouTube trots att den publicerades för bara sex dagar sedan.

ewas_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

helsida_sfs
social_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
sfs_out
connys
centrum_sommar_outsider2022
event_outsider
outsider_social
mp_outsider2022
swedol_outsider
nrh