moderaterna_panorama
Köer på E4:anFoto: trafiken.nu

Många ger sig ut på E4:an inför jul- och nyår

E4:an mellan Uppsala-Stockholm är en av de mest trafikintensiva vägsträckorna i landet över jul- och nyår.

Trafikverket uppmanar den som ska ut i jul- och nyårstrafiken att ta det lugnt och planera sin risa väl så man inte behöver stressa. E4:an mellan Uppsala-Stockholm i båda riktningar hör till en av de trafikintensiva vägarna, vilket innebär att den är vältrafikerad. Jul- och nyårstrafiken är olycksdrabbad med 13-14 personer som årligen omkommer enligt Transportstyrelsens statistik.

mp_helsida_april
marinan_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

connys_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

liber_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

2020_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
connys
moderat_outsider
marina_outsider