defacto_pan2020

Mannen kan ha mördats i Märsta

Två personer folkbokförda Stockholm misstänks för mordet på en man som hittades i Forsby. Enligt häktningsbeslutet kan mordet ha skett i Märsta.

Förra veckan häktades två personer misstänkta för mordet. Det rör sig om en 47-årig man och en man i 20-årsåldern, båda ska vara bekanta med varandra. Den döde hittades i Forsby mellan Odensala och Knivsta i februari. Polisen utesluter inte att mannen kan ha dödats i Märsta och därefter flyttats till Forsby där han hittades i samband med en brand i skogen. Männen är häktade på sannolika skäl misstänka för mord och brott mot griftefriden.

marina_helsida
happy_homes_mars
coronakrisen

Inget aprilskämt i år

Notiser På grund av den rådande situationen i Sverige och världen så kommer märsta.nu inte leverera ett Aprilskämt idag.

speedy_helsida
ridskola2020_helsida
salong_elisabeth_helsida

Inbrottstjuvarna håller låg profil

Notiser För andra veckan i rad noterades inte ett enda inbrott i kommunen enligt Polise: - Folk är hemma. Det tvåbenta inbrotts-skyddet fungerar, säger Grannsamverkarnas ordförande David Lundqvist.

defacto_helsida
coronakrisen

Rekordmånga varsel

Nyheter Rekordmånga i länet har varslats enligt siffror från Arbetsförmedlingen: - Vi har aldrig tidigare sett så höga varseltal under en månad. Den senaste veckan har antalet personer berörda av varsel fördubblats. Vi ser nu också en spridning till transport och handel, säger Annika Sundén, analyschef på Arbetsförmedlingen.

festspec_corona_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
EXTRA

Skottljud var fyrverkerier

Blåljus Sent på fredagskvällen larmades polis om skottljud i Märsta: - Det är ingen skottlossning. Det är folk som skjuter raketer, sa Jenny Ryberg, vakthavande befäl vid regionsledningscentralen till Aftonbladet under natten.

speedy_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
nrh
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider