defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

60-årig man utsatt för misshandel

En 60-årig man hittades under lördagen misshandlad i Märsta.

centrum_artikel

Polis kontaktades strax innan klockan 17 på lördagen sedan en 60-årig man hittats skadad i Märsta. Mannen var vid medvetande och kunde prata men fördes till sjukhus med ambulans.

Polis misstänker att mannen utsatts för en misshandel och upprättat en anmälan för att utreda händelsen. Hans skadeläge är oklart uppger Polisen. Ett förhör hölls sedan på sjukhus med mannen uppger Aftonbladet:
– Jag kan inte gå in på vad han har berättat för oss, men vi har ingen misstänkt i nuläget, säger Åsa Wallentin, presstalesperson för polisen i Stockholm, till tidningen.

defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

meko_helsida
coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

centrum_helsida2020
connys_helsida

Tunnlar fräschas upp

Notiser Kommunen rustar upp tunlarna på gång- och cykelvägar under året. De kommer att målas om och få belysning.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Sigtuna kommun närmar sig 50 000

Nyheter Sigtuna kommun växer med 573 invånare under 2020: - Det som gör att folkmängden i Sigtuna ökar jämfört med året före är framför allt inflyttningen. Kommunen registrerar 5 226 inflyttade, jämfört med 4 848 utflyttade, säger Linus Garp, befolkningsstatistiker på SCB.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
centrum_sommar_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
nrh