centrum_jul_panorama

Man trakasserade granne med sexbilder

En kvinna i Märsta utsattes för sexuellt ofredande från en 65-årig man i Norrtälje.

defacto_jul_artikel

Norrtäljebon som är i 65-årsåldern skickade flera brev till kvinnan som han tidigare varit granne med. I breven bifogade han porrbilder och sexbilder som han själv ritat eller klippt ut från tidningar. Trakasserierna pågick mellan åren 2013-15 och varje gång kvinnan fick ett brev från mannen så polisanmälde hon saken, rapporterar Norrtelje tidning. Mannen har också ringt kvinnan upprepade gånger, minst en gång i veckan.

2010 dömdes han för att ha hotat kvinnan. Han uppgav i rätten att bilderna var på skoj och mer som en komplimang till henne. Men Norrtälje tingsrätt var inte lika roade av trakasserierna och dömer mannen till 6000 kronor i dagsböter och betala ett skadestånd på 5000 kronor för sexuellt ofredande.

greeknighthelsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

julbord_helsida
centrum_jul_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
tp_helsida
happyhomes_2019

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

ica_oktober

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

defacto_jul
fme_oktober
greeknight_outsider
connys
colorama_april2
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
julbord