sommar

Man trakasserade granne med sexbilder

En kvinna i Märsta utsattes för sexuellt ofredande från en 65-årig man i Norrtälje.

marstakalaset_artikel

Norrtäljebon som är i 65-årsåldern skickade flera brev till kvinnan som han tidigare varit granne med. I breven bifogade han porrbilder och sexbilder som han själv ritat eller klippt ut från tidningar. Trakasserierna pågick mellan åren 2013-15 och varje gång kvinnan fick ett brev från mannen så polisanmälde hon saken, rapporterar Norrtelje tidning. Mannen har också ringt kvinnan upprepade gånger, minst en gång i veckan.

2010 dömdes han för att ha hotat kvinnan. Han uppgav i rätten att bilderna var på skoj och mer som en komplimang till henne. Men Norrtälje tingsrätt var inte lika roade av trakasserierna och dömer mannen till 6000 kronor i dagsböter och betala ett skadestånd på 5000 kronor för sexuellt ofredande.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

colorama_april2
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar
sigtunavatten_standard
marstakalas_helsida
sommar_centrum
kontor_thaifong

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

happyhomes_2019
defacto_helsida
arlanda_golf_juli
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
colorama_april
sportfiske_sommar
defacto_outsider
connys