sommar
Foto: Genrebild/Swedavia

Man stal hudkräm för 50 000 kronor

En man greps i en taxfreebutik på Arlanda efter att ha stulit hudkräm för mer än 50 000 kronor under söndagskvällen.

Aftonbladet rapporterar att mannen togs på bar gärning vid 18-tiden i en av Arlandas taxfreebutiker. Mannen var ute efter en speciell hudkräm och plockade på sig ett stort antal till ett värde av 50 000 kronor.
– Det handlar om en hudkräm av ett speciellt märke som är väldigt dyr. Han var ute efter den specifikt, säger Darko Ali, stationsbefäl vid gränspolisen på Arlanda flygplats, till tidningen.

Mannen anhölls av åklagaren vid 22-tiden, han hade en biljett till Belgrad i Serbien. Enligt Darko Ali blir det svårt för mannen att neka då han togs på bar gärning samt att stölderna finns på övervakningsfilm.

Taxfreestölder är ganska vanligt på Arlanda, den aktuella stölden till värdet av 50 000 kronor är inte heller så stor i sammanhanget:
– 50 000 kronor är inte så mycket i sammanhanget. Oftast har de med sig väskor som de fyller och då kan det handla om varor för mer än 100 000 kronor. Det finns organiserad brottslighet där människor åker runt i Europa och försörjer sig på att stjäla i taxfreen, säger Darko Ali.

sommar_centrum
defacto_helsida
colorama_april2
ica_valsta_choklad

Märsta Port byter namn

Notiser Märsta Port i Tingvalladalen/Valstabacken blir ett minne blott då Kultur- och fritidsnämnden fattat beslut om nytt namn.

sommar
bonava_juli_hel
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli

uppdaterad Kraftig röklukt över Märsta

Blåljus Kraftig röklukt spred sig över centrala Märsta under förmiddagen: - Det var lite panik för oss boende då det ruktade rök från ventilation i både bostäder och butiker, säger en läsare till märsta.nu

bonava_juli_outsider
colorama_april
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
sportfiske_sommar
defacto_outsider