center_pan21
Foto: Jamshid Jamshidi

Man rånad på sin MC

En Motorcykelförare blev under eftermiddagen rånad på sin MC i Odensala.

Polis kallades vid 14.30-tiden till Håsta i Odensala där en MC-förare uppgav att han hotats och blivit av med sin motorcykel av två gärningspersoner. Gärningspersonerna visade upp ett pistolliknande föremål och lämnade sedan platsen med motorcykeln. Flera polispatruller arbetar med att söka efter de misstänkta och en förundersökning gällande grovt rån har inlett meddelar Polisen.

2020_helsida

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
jul2021
julmarknad_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

valsta-jul_helsida
defacto_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
nrh
stationshusen_out
jul_outsider
valsta_jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
julmarknad_outsider
mp-outsider
swedol_outsider