arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Man rånad och misshandlad-Fick käken avslagen

En man attackerades i centrala Märsta natten mot söndag 17:e juni. Han fick käken avslagen

centrum_pask

Natten mot söndag attackerades en man i centrala Märsta av flera maskerade personer, de slog av honom käken och han tappade flera tänder samt blev av med mobilen. Mannen lyckades sen ta sig till ett flerbostadshus några hundra meter bort där en kvinna larmade polisen.

Enligt uppgift till märsta.nu var mannen helt blodig i ansiktet och hade flera tänder utslagna, han hade även svårt att prata eftersom käken var avslagen. Mannen kunde dock uppge för polisen att flera maskerade personer slagit honom i ansiktet vid en parkeringsplats. de tog därefter hans mobiltelefon. Polis har upprättat en anmälan om rån alternativt grov misshandel och stöld. Det finns inga misstänkta för brottet just nu.

bonava_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

valsta_utveckling
ica_pask

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

centrum_pask_helsida

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

colorama_april2
happyhomes_2019

Risk för blodbrist i påsk

Notiser Blodcentralen i Stockholms län uppmanar blodgivare och personer som inte donerat tidigare att lämna blod inför påsken då blodlagren börjar sina.

logistik_utbildning

MAX plockar bort plastsugrören

Nyheter De orangea plaströren på MAX kommer att försvinna under året och ersättas med vita av förnybart papper: - Med vårt hållbarhetsarbete har MAX en ledande position och vi vill vara en förebild i branschen, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers.

defacto_helsida

Nu råder dubbdäcksförbud

Nyheter Igår måndag var sista dagen att byta till sommardäck, från och med idag 16:e april är det förbud att köra med vinterdäck om det inte förväntas vinterväglag.

sigtunavatten_standard
valsta_utveckling_2
sh_oppet
defacto_outsider
sigtunavatten_outsider
bonava_outsider
fme_outsider
ridskola2019_outsider
colorama_april