centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Man misstänks för rattfylleri

Polisen stoppade under natten en bil och efter en nykterhetskontroll misstänks föraren för rattfylleri.

centrum_jul_artikel

Vid 2.30-tiden i natt stoppade polis en bil i centrala Märsta för kontroll. Föraren fick blåsa i sållningsinstrumentet för alkoholpåverkan varpå det gav positivt utslag. Patrullen beslutade sig för att ta med föraren till stationen i Sollentuna för kroppsbesiktning och efter den kunde han delges misstanke om rattfylleri.

greeknighthelsida
colorama_jul

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

happyhomes_2019
centrum_jul_helsida
defacto_jul

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

tp_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

ica_oktober
fme_oktober
sigtunavatten_standard
tp_outsider
greeknight_outsider
julbord
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
connys