moderater_pan_sommar
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Man misstänks för rattfylleri

Polisen stoppade en bil för kontroll i Valsta under natten och föraren misstänks bland annat för rattfylleri.

centrum_artikel

Det var vid 2.45 i natt som polis stoppade bilen på Valstavägen för en kontroll. Föraren blåste i sållningsinstrumentet för alkoholpåverkan vilket gav utslag. Han fick föras till stationen för provtagning vilket visade över tillåtna gränsen för alkohol i blodet. Föraren som är i 35-årsåldern misstänks för rattfylleri och olovlig körning sedan han saknat körkort.

oppethus_helsida
koppar_helsida

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

mp_host_helsida
julmarknad_helsida
helsida_var2021
defacto_helsida
connys_helsida

Fick böter för 30 sekunder: ”Vakten lurpassade”

Nyheter En man som skulle lämna av vid Arlanda flugplats fick böter för att ha stannat i 30 sekunder: - Självklart borde jag väl uppmärksammat strecken i asfalten men inte så lätt i mörkret och när man hastigt skall lämna en kär dotter. Jag betalar de 900 kronorna men vänder mig mot att parkeringsvakten stod och lurpassade och utan varning bötfällde, berättar mannen för märsta.nu

happyhomes_sommar2020
flygskola_helsida
2020_helsida
dack-helsida
jul2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021