defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Man misstänks för narkotikabrott

Polis fattade misstanke om narkotikabrott under natten och en person delgavs misstanke för innehav.

centrum_artikel
Det var vid 1.45 som polisen samtalade med enmansföretag i Valsta och i samband med det uppstod misstanke om narkotikabrott. Mannen uppvisade enligt Polisen tydliga tecken på narkotikapåverkan och i samband med kontrollen påträffades även misstänkt narktotika. Han fick därför följa med till stationen för provtagning och utredning. Han delgavs därefter misstanke om narkotikainnehav för eget bruk. Polisen tog narkotikan beslag för analys.
ridskola2020_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

happyhomes_sommar2020
vardcentral_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

dackskiftarna_helsida
speedy_vinter_helsida
2020_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

sigtunastad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider