moderaterna_sep2020
Foto: Magnus Granhagen

Man misstänks för grovt rattfylleri efter frontalkrocken i Rävsta

En man i 50-årsåldern misstänks ha orsakat olyckan på onsdagskvällen på väg 263 i Rävsta och misstänks för bland annat grovt rattfylleri.

fraga_liberalerna

Vid 21-tiden inträffade en olycka i onsdags på väg 263 där två bilar frontalkrockade, enligt de första uppgifterna hade en förare avvikit varpå ett stort sökpådrag inleddes med bland annat helikopter.

Mer klarhet har bringats i olyckan nu och det visar sig att ingen avvek från platsen. En man i 50-årsåldern misstänks ha orsakat olyckan enligt Aftonbladet. Han är delgiven misstanke om grov vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada och grovt rattfylleri. Den andra som skadades är att betrakta som brottsoffer enligt Per Gerdin, jourhavande förundersökningsledare.

Det finns inga uppgifter om en tredje person som misstänks ha smitit från olyckan:
– Det kan ju vara något man säger för att man inte vill kännas vid att man har kört bilen, det är inte ovanligt, sa Jenny Ryberg, vakthavande befäl vid polisens regionledningscentral, till Aftonbladet.

connys_helsida
manskold_helsida
speedy_vinter_helsida
julen_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

happyhomes_sommar2020

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
kristina_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

meko_helsida
budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

2020_helsida
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

julen_outsider
kristina_outsider
manskold_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
nrh
budget_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider