centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Man misstänks för grovt rattfylleri efter frontalkrocken i Rävsta

En man i 50-årsåldern misstänks ha orsakat olyckan på onsdagskvällen på väg 263 i Rävsta och misstänks för bland annat grovt rattfylleri.

centrum_artikel

Vid 21-tiden inträffade en olycka i onsdags på väg 263 där två bilar frontalkrockade, enligt de första uppgifterna hade en förare avvikit varpå ett stort sökpådrag inleddes med bland annat helikopter.

Mer klarhet har bringats i olyckan nu och det visar sig att ingen avvek från platsen. En man i 50-årsåldern misstänks ha orsakat olyckan enligt Aftonbladet. Han är delgiven misstanke om grov vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada och grovt rattfylleri. Den andra som skadades är att betrakta som brottsoffer enligt Per Gerdin, jourhavande förundersökningsledare.

Det finns inga uppgifter om en tredje person som misstänks ha smitit från olyckan:
– Det kan ju vara något man säger för att man inte vill kännas vid att man har kört bilen, det är inte ovanligt, sa Jenny Ryberg, vakthavande befäl vid polisens regionledningscentral, till Aftonbladet.

defacto_helsida
studeravidare_helsida
studenten2020_helsida
marina_helsida
connys_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

sommarlov_helsida
kcbygg_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

speedy_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

swedol_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider
nrh
sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider