moderat_jul_nyar
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Man misstänks för grovt olaga hot i säkerhetskontrollen

En man uppgav att han hade något farligt föremål i väskan i säkerhetskontrollen, nu är han misstänkt för grovt olaga hot.

Det var under dagen, vid 12.45, som polis och säkerhetsvakter kallades till en säkerhetskontroll på Arlanda sedan en man sagt att han hade ett farligt föremål i väskan. Säkerhetspersonalen undersökte väskan med tekniska hjälpmedel utan att något farligt kunde påträffas. Mannen blir nu föremål för en utredning gällande grovt olaga hot enligt polisen.

happyhomes_2019

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

defacto_helsida
centrum_helsida2020

Domen: Blöjor ska ingå i maxtaxan

Nyheter Efter en dom som ger föräldrar rätt att kräva förskolor på blöjor så uppmanar Sveriges kommuner och regioner sina medlemmar, alltså kommunerna, att fortsätta be föräldrar att ta med sig blöjor.

teatergrillen_helsida
colorama_jul
Extra

uppdaterad Personrån i Sigtuna

Blåljus En person har under eftermiddagen rånats av flera gärningsmän i Sigtuna: - Någon form av tillhygge har använts i samband med rånet, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid Polisens ledningscentral, till märsta.nu

teatergrillen_outsider
nrh
connys