aftenbil_helsida
Foto: Jamshid Jamshidi

Man misshandlad utanför servering

En man misshandlades vid 12-tiden i Märsta.

centrum_artikel

Ambulans kallades till en servering i Märsta sedan en man påträffats utanför den, i samband med ambulanspersonalens arbete framkommer uppgifter om att mannen misshandlats och polis fick tillkallas. Mannen fördes till sjukhus med ambulansen, dock med oklart skadeläge, polis samtalade med eventuella vittnen om vad som hänt och en anmälan om misshandel upprättades.

busshållsplatsmordet

Polischefen om domen: Dubbel sorg

Nyheter Polischefen Christoffer Boman kommenterar måndagens dom mot 23-åringen: – Det är en dubbel sorg att samhället ska behöva tilldela en ung person ett livstidsstraff och att en ung man förlorat livet, säger han i ett uttalande.

defacto_helsida

All post till kommunen blir digital

Nyheter Oavsett om du skriver brev eller inte så kommer all post till kommunen att digitaliseras: - Att digitalisera vår posthantering möjliggör en snabb och effektiv hantering av den inkommande posten till kommunen, säger Åsa Otterbjörk, IT och Digitaliseringschef, Sigtuna kommun.

speedy_vinter_helsida
ungsatsning
helsida_var2021

Hyresgästföreningen larmar: Vill se fler hyresrätter

Politik Hyresgästföreningen kritiserar Kommunledningens ägardirektiv för SigtunaHem: - Det går inte att blunda för det faktum att många behöver och vill ha en hyresrätt, alla tusentals som står i kö visar tydligt det, uppger Hyresgästföreningen i Sigtuna via ordförande Hans Törnqvist.

2020_helsida
brobygget_night
coronapandemin

Testcenter öppnas på Arlanda

Notiser Ett testcenter för covid-19 öppnas på Arlanda på måndag: - Det är mycket positivt att vi nu kan erbjuda en efterfrågad och helt nödvändig service till våra resenärer och flygbolag. Testerna är viktiga inför återstarten av resandet, särskilt nu innan det digitala hälsopasset lanseras, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och kommersiell utveckling på Swedavia.

brobygget_day
happyhomes_sommar2020
rentawreck_helsida
budget2022

Budgeten klubbad: Oförändrad skattesats

Politik Budgeten för 2022 klubbades under torsdagen och innebär bland annat att skatten lämnas oförändrad.

mp-helsida

Nu avråds eldning

Notiser Med anledning av den kommande värmeböljan har Räddningsregion Mitt som omfattar Sigtuna kommun uppmanat boende att inte elda.

liber_sommar_helsida

Flex vuxna studerar gymnasiekurser

Nyheter Under våren studerade nästan 4000 kursdeltagare inom den kommunala vuxenutbildningen vilket är en ökning med drygt 70 procent jämfört med för ett år sedan enligt Sigtuna kommun.

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
brobygget_day_out
speedy_vinter2020_outsider
ungsatsning-outsider
centrum_sommar_out
connys
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
rentawreck_outsider
brobygget_night_out
mp-outsider
aftenbil_outsider
sigtuna_vatten_outsider