defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Man larmade om skottlossning-Misstänks för falsklarm

En man i kommunen larmade polisen falskt om skottlossning under natten.

centrum_artikel

Polis kallades ut för att utreda en skottlossning vid 3-tiden i natt sedan en man ringt in och sagt sig höra skottljud, som automateld. Efter polisinsatsen kunde man konstatera att mannen larmat falskt. Mannen misstänks nu för brott om falsklarm.

Både polis och ordningsvakter åkte till den aktuella platsen men utan att uppfatta några skottljudd. Anledningen till att mannen larmat falskt är att han hade andra skäl, mindre och personliga problem enligt Polisen.

ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
sigtunastad_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
vardcentral_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

centrum_helsida2020
connys_helsida
dackskiftarna_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

2020_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider