defacto_pan2020
Ett vittne berättar för märsta.nu att det var ett stort pådrag bestående av åtta polisbilar, ambulanshelikopter och två ambulansbilar. Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild

Man knivskuren i Märsta

En man knivskars i en lägenhet på Kungshörnet i centrala Märsta tidigt i morse: - Han är allvarligt skadad och jag tror att han opereras nu, säger Jens Mårtensson vid Polisen i Stockholm till Aftonbladet.

Händelsen inträffade vid 4-tiden i morse och polis larmades till lägenheten i Märsta där en man knivskurits. Mannen fördes till sjukhus med oklara skador enligt Aftonbladet. En person har gripits och är i polisens förvar.
– Det är väldigt färskt så jag har inte så många detaljer. En man har skurits med kniv och är förd till sjukhus, säger Jens Mårtensson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen.

märsta.nu har sökt Polisen i Stockholm Nord för mer information men ingen ingen anmälan var ännu upprättad vid 7.10 enligt stationsbefälet. Adressen är inte offentlig än. Mannen ska ha skadats allvarligt och opereras nu under förmiddagen. Det finns inga uppgifter om offret och gärningsmannen är bekanta med varandra, men inga andra ska vara inblandade, skriver Aftonbladet i en uppdaterad version. Polisen skriver på sin hemsida att den första patrullen som anlände till lägenheten räddade livet på mannen som sedan fick flygas med helikopter till sjukhus. Gripandet skedde odramatiskt.

Vet du mer eller har bilder? Maila redaktionen

Uppdaterad. 11.41

boisigtuna
festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
connys_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider