defacto_pan2020
Ett vittne berättar för märsta.nu att det var ett stort pådrag bestående av åtta polisbilar, ambulanshelikopter och två ambulansbilar. Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild

Man knivskuren i Märsta

En man knivskars i en lägenhet på Kungshörnet i centrala Märsta tidigt i morse: - Han är allvarligt skadad och jag tror att han opereras nu, säger Jens Mårtensson vid Polisen i Stockholm till Aftonbladet.

centrum_artikel

Händelsen inträffade vid 4-tiden i morse och polis larmades till lägenheten i Märsta där en man knivskurits. Mannen fördes till sjukhus med oklara skador enligt Aftonbladet. En person har gripits och är i polisens förvar.
– Det är väldigt färskt så jag har inte så många detaljer. En man har skurits med kniv och är förd till sjukhus, säger Jens Mårtensson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen.

märsta.nu har sökt Polisen i Stockholm Nord för mer information men ingen ingen anmälan var ännu upprättad vid 7.10 enligt stationsbefälet. Adressen är inte offentlig än. Mannen ska ha skadats allvarligt och opereras nu under förmiddagen. Det finns inga uppgifter om offret och gärningsmannen är bekanta med varandra, men inga andra ska vara inblandade, skriver Aftonbladet i en uppdaterad version. Polisen skriver på sin hemsida att den första patrullen som anlände till lägenheten räddade livet på mannen som sedan fick flygas med helikopter till sjukhus. Gripandet skedde odramatiskt.

Vet du mer eller har bilder? Maila redaktionen

Uppdaterad. 11.41

defacto_helsida
speedy_helsida

Klart med vilka som tar över hemtjänsten

Nyheter Kommunstyrelsen fattade på måndag beslut om vilka som får i uppdrag att ta över hemtjänsten i kommunen.

happyhomes_2019
connys_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida
EXTRA

Blottare i Sigtuna

Blåljus En anmälan om sedlighetsbrott upprättades sedan en man blottat sig för två personer i Sigtuna.

Arlandapoliser anmäler coronarisk

Nyheter Två poliser på Arlanda som tog emot passagerare från evakuerats från Kina gör en intern anmälan om risk att utsättas för viruset skriver Expressen.

teatergrillen_outsider
nrh
connys
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider