defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Man kidnappades på Arlanda

Under natten mot torsdag kidnappades en man av flera personer.

Aftonbladet rapporterar att en man kidnappats av flera personer under morgonen på Arlanda. De förde mannen till en lägenhet i Vällingby. Med anledning av kidnappningen pågick en insats i Vällingby. Mannen ska enligt tidningen ha utsatts för våld och vapenhot. Två personer har också gripits med anledning av det.
– Det rör sig om ett grovt brott men det är inget våldsbrott utan rör sig om hot som uttalats och verkställts, säger Ola Österling vid polisens ledningscentral till Aftonbladet.

Polisen uppger att mannen kidnappats under natten på Arlanda och släppts av sina kidnappare av okänd anledning. Åklagare har beslutat om att anhålla dem och en förundersökning om människorov har inletts. Mannen mår efter omständigheterna väl men ska genomföra en medicinsk undersökning på sjukhus.

Uppdaterad kl. 14.30

oppethus_helsida

Sex åtalas för korruption kopplat till Statens fastighetsverk

Nyheter 2017 avslöjade kommuninvånaren Richard Lindwall korruption på Statens fastighetsverk kopplat till bland annat Rosersbergs slott. Nu har åtal väckts mot sex personer.

connys_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_50
teatergrillen_helsida
defacto_helsida

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.