centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Man kapade långtidsparkeringens minibuss

En man som inte fick skjuts av parkeringspersonal på Arlanda hoppade in i bussen och körde iväg.

centrum_jul_artikel

Under natten vid 1-tiden ville en man ha skjuts av personal på en långtidsparkering. När han inte fick det hoppade han in i en minibuss som stod på tomgång och körde iväg. Polis tillkallades som lyckades få stopp på minibussen strax norr om Knivsta. Mannen misstänks nu för drograttfylleri och grov olovlig körning.

colorama_jul
defacto_jul

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

centrum_jul_helsida
fme_oktober
sigtunavatten_standard

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

greeknighthelsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

ica_oktober
julbord_helsida
happyhomes_2019
connys
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
julbord
greeknight_outsider
tp_outsider