defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Man hotades och rånades i Valsta

En man hotades med stickvapen och rånades sen på bland annat mobiltelefonen i Valsta.

centrum_artikel

Polisen kallades vid 19.40-tiden på lördagen till Valsta där en man larmade in om rån. Mannen hotades med ett stickvapen av två personer och tvingades lämna ifrån sig mobil, plånbok, hörlurar och klocka. Efter rånet som skedde på Ymergatan försvann de två gärningspersonerna mot Valsta Centrum. Polis sökte med bland annat hundpatrull men utan resultat.

vardcentral_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

centrum_helsida2020
connys_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

ridskola2020_helsida
2020_helsida
speedy_vinter_helsida
dackskiftarna_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

sigtunastad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider