sommar
Foto: Jamshid Jamshidi

Man hotades med kniv

En man ringde polisen på fredagskvällen och uppgav att han knivhotats, på på plats upprättades sedan anmälningar mot tre personer, även den som ringde in.

marstakalaset_artikel

Det var en rörig situation i Valsta vid 20-tiden på fredagskvällen. En man ringde polisen och berättade att han knivhotats. Polis åkte ut och hittade tre personer, dels den som knivhotats och även två andra:
– Mannen uppger att han knivhotats av två män, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentra.

Det slutade med att anmälningar upprättades för samtliga tre inblandade gällande Olaga hot, ringa misshandel och ofredande. Eftersom anmälan ännu inte var helt klar kan polisen inte uppge vem som misstänks för vad i händelse. Ingen person ska dock ha varit i behov av sjukvård.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

sommar_centrum
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
marstakalas_helsida
ica_valsta_choklad

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

colorama_april2
kontor_thaifong
defacto_helsida
nrh
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
colorama_april
defacto_outsider