centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Man hotades med kniv

En man ringde polisen på fredagskvällen och uppgav att han knivhotats, på på plats upprättades sedan anmälningar mot tre personer, även den som ringde in.

centrum_jul_artikel

Det var en rörig situation i Valsta vid 20-tiden på fredagskvällen. En man ringde polisen och berättade att han knivhotats. Polis åkte ut och hittade tre personer, dels den som knivhotats och även två andra:
– Mannen uppger att han knivhotats av två män, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentra.

Det slutade med att anmälningar upprättades för samtliga tre inblandade gällande Olaga hot, ringa misshandel och ofredande. Eftersom anmälan ännu inte var helt klar kan polisen inte uppge vem som misstänks för vad i händelse. Ingen person ska dock ha varit i behov av sjukvård.

happyhomes_2019

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

julbord_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
tp_helsida
ica_oktober
centrum_jul_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

fme_oktober

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
trainingpartner_jobb_outsider
colorama_april2
julbord
nrh
greeknight_outsider
tp_outsider
connys