defacto_pan
Foto: MMS-Bild

Man häktas för två år gammalt knivrån

Polisen fick i början av året tag i en man hemmahörande i Märsta som misstänks för att ha knivrånet Pressbyrån för snart två år sedan.

I mitten av februari 2017 knivrånades Pressbyrån innan öppning:
– Man tvingade in kvinnan som skulle öppna på toaletten och bad henne vänta där, sa Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral till märsta.nu i samband med brottet.

Först i början av 2019 har polisen gripit en man hemmahörande i Märsta, mannen som är i 30-årsåldern misstänks även för ett rånförsök av just Pressbyrån även i Mars. Han misstänks också för ett rån i en lägenhet på Södermalm i Stockholm samt ett försök till våldtäkt alternativt misshandel från i september 2017.

Under tisdagen häktades mannen vid Stockholms tingsrätt.

 

happyhomes_2019
ica_oktober
defacto_helsida

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

fme_oktober
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

sigtunavatten_standard
connys
colorama_april2
defacto_outsider
nrh