arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Man gripen för grov misshandel

En man greps vid 23.30-tiden för en grov misshandel i Märsta.

centrum_pask

Vid kvart över elva på lördagskvällen kallads polis till en bostad i Märsta med anledning av ett bråk. Det ska enligt polisen röra sig om ett bråk i en familj. En person ska ha skadats av ett vasst föremål och den som misstänks för brottet greps direkt av patrullen som kom till bostaden. Enligt uppgift till märsta.nu ska någon form av tillhygge använts men polisen vill i nuläget med anledning av förundersökningen inte uttala sig om vad som använts. Målsägande var inte allvarligt skadad men i behov av sjukvård.

ica_pask
bonava_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

valsta_utveckling
colorama_april2

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

defacto_helsida

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

logistik_utbildning
sigtunavatten_standard

Risk för blodbrist i påsk

Notiser Blodcentralen i Stockholms län uppmanar blodgivare och personer som inte donerat tidigare att lämna blod inför påsken då blodlagren börjar sina.

centrum_pask_helsida

MAX plockar bort plastsugrören

Nyheter De orangea plaströren på MAX kommer att försvinna under året och ersättas med vita av förnybart papper: - Med vårt hållbarhetsarbete har MAX en ledande position och vi vill vara en förebild i branschen, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers.

fme_helsida

Nu råder dubbdäcksförbud

Nyheter Igår måndag var sista dagen att byta till sommardäck, från och med idag 16:e april är det förbud att köra med vinterdäck om det inte förväntas vinterväglag.

defacto_outsider
colorama_april
fme_outsider
sh_oppet
sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
ridskola2019_outsider
bonava_outsider