arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Man gripen för grov kvinnofridskränkning

Polis larmades till en bostad i kommunen sedan en kvinna larmat om misshandel.

Det var vid 18-tiden på fredagskvällen som en kvinna ringde polisen och uppgav att hennes man misshandlat henne. En patrull åkte till bostaden och grep mannen, polis höll förhör med båda parter för att reda ut vad som hänt. Vid 22-tiden meddelade polisen att en anmälan om grov kvinnofridskränkning upprättats. Det är oklart om kvinnan var i behov av sjukvård.

happyhomes_2019
oppning_helsida
eu_sap

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

varfest_helsida
v_eu_helsida
mp_eu

Nu avråds det från eldning igen

Notiser Brandkåren Attunda avråder från eldning igen efter några dagars torka: - Bedömningen är gjord utifrån SMHI:s prognosunderlag och i samråd med länets räddningstjänster, uppger Brandkåren Attunda.

ica_valsta_choklad
colorama_april2
bonava_maj_helsida

Så ska FN:s globala mål nås

Nyheter Sigtuna kommun tillsätter en Agenda 2030-beredning för att kommunen snabbare ska uppnå miljömålen: - Inrättandet av en politisk beredning förstärker det arbetet och säkerställer att det blir strategiskt fokus på Agenda 2030 i vår planering och i de beslut som tas, säger Helen Kavanagh Berglund, biträdande kommundirektör.

moderaterna_maj_outsider
bonava_maj_outsider
sh_bovard_out
oppning_outsider
nrh
fme_outsider
defacto_outsider
v_eu
colorama_april
sh_oppet
mp_eu_outsider
ridskola2019_outsider
connys