centrum_host
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Man greps med vapen på Arlanda

En man greps på fredag förmiddag med vapen på Arlanda: - Det är saker som kan användas för att kapa ett flygplan, säger Oskar Tallryd, stationsbefäl vid polisen, till Aftonbladet

centrum_farsdag_artikel

Mannen som är i 30-årsålderns greps i säkerhetskontrollen rapporterar Dagens Nyheter. I sitt handbagage hade han valen som skulle kunna användas för att kapa ett flygplan, han var inbokad på ett plan till Egypten enligt Aftonbladet.

Gripandet skedde vid 11-tiden på fredagen. Även Säkerhetspolisen är informerad och mannen som inte är svensk medborgare är känd av polisen sen tidigare.
– Det har inte varit någon fara med passagerarna, han har aldrig varit ombord på planet, utan det har upptäckts vid säkerhetskontrollen som det ska göra, säger Oskar Tallryd, stationsbefäl vid Polisen Stockholm Nord till Aftonbladet.

centrum_farsdag
greeknighthelsida

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
defacto_mustach_helsida
fme_oktober
ica_oktober
nrh
connys
greeknight_outsider
colorama_april2