defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Man greps för grov olovlig körning

En man greps under söndagskvällen för grov olovlig körning på Arlandaleden.

centrum_artikel

Polis stoppade bilen på Arlandaleden strax före klockan 21 på söndagskvällen.  Mannen som är född 1977 visade sig ha kört bilen utan att ha rätt till det, han misstänk för grov olovlig körning vilket innebär att det inte är första gången han ertappas med att köra bil utan giltigt körkort. Polis medtog även mannen för vidare utredning gällande utlänningslagen då det misstänks att mannen inte har giltigt uppehållstillstånd.

stottasigtuna_helsida
happy_homes_mars

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
speedy_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

studeravidare_helsida
valvet_helsida
connys_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

studenten2020_helsida
marina_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
stottasigtuna_outsider
swedol_outsider
nrh
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
valvet_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider