defacto_pan
Foto: Insändarbild/Jonna Kautonen

Man greps efter inre gränskontroll

Efter en inre gränskontroll på Arlanda under eftermiddagen så misstänks en person för gripande av falsk urkund.

Sedan en tid tillbaka har polisen startat upp med inre gränskontroller på bland annat Arlanda, det betyder att personer som redan är inom Schengenområdet kan kontrolleras. I samband med en kontroll under torsdagseftermiddagen medtogs en person för fördjupad kontroll enligt Polisen.

Mannen misstänks ha visat upp falska identiteter och misstänks för brukande av falsk urkund, de resedokument som mannen uppvisade är tagna i beslag som en de av förundersökningen som startats upp. Åklagare har även beslutat att anhålla mannen på sannolika skäl.

korpen_jan-feb
sigtuna_funkis

Nu invigs Trygghetscentret

Nyheter Idag onsdag invigs Trygghetscentret i Märsta Centrum som kommer husera polis, brandkår och delar av kommunens verksamhet.

frisyr_december
icavalsta_julbanner

Kraftig nedgång av bostadsinbrott: Grannsamverkan bidragande orsak

Nyheter Antalet bostadsinbrott i Sigtuna kommun minskade kraftigt det gångna året enligt siffror från Grannsamverkarna i Sigtuna kommun: -Som ordförande i Grannsamverkarna vill jag gärna påstå att just den utökade organiserade grannsamverkan bidragit till att minska antalet bostadsinbrott 2018. Men det finns förstås andra bidragande förklaringar också, säger David Lundqvist, ordförande för Grannsamverkarna.

sigtunavatten_standard
outsider
nrh
funkis_2
banner_trerosor
connys