bovard_sh
Foto: Insändarbild/Jonna Kautonen

Man greps efter inre gränskontroll

Efter en inre gränskontroll på Arlanda under eftermiddagen så misstänks en person för gripande av falsk urkund.

banner_juni_artikel

Sedan en tid tillbaka har polisen startat upp med inre gränskontroller på bland annat Arlanda, det betyder att personer som redan är inom Schengenområdet kan kontrolleras. I samband med en kontroll under torsdagseftermiddagen medtogs en person för fördjupad kontroll enligt Polisen.

Mannen misstänks ha visat upp falska identiteter och misstänks för brukande av falsk urkund, de resedokument som mannen uppvisade är tagna i beslag som en de av förundersökningen som startats upp. Åklagare har även beslutat att anhålla mannen på sannolika skäl.

ica_valsta_choklad
banner_juni_helsida
midsommar_valsta_helsida
colorama_april2
fme_helsida
oppning_helsida
happyhomes_2019
defacto_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

sbrf_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

oppning_outsider
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out
connys
fme_outsider
colorama_april
defacto_outsider
nrh
midsommar_valsta_outsider
sbrf_outsider
sh_oppet