defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Man gick bärsärkargång i Rosersberg

Polisen grep under natten en man misstänkt för skadegörelse sedan han gått runt med ett tillhygge och slagit på portar och bilar.

centrum_artikel

Vid 1-tiden i natt fick polis samtal från ett vittne som larmade om att en man gick runt och slog på portar och bilar i Rosersberg. Polis kontrollerade den aktuella mannen när man kom till platsen och man grep honom misstänkt för skadegörelse, misshandel och narkotikainnehav för eget bruk.

connys_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

sigtunastad_helsida
vardcentral_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

rentawreck_helsida
Moderaterna_helsida2021
ridskola2020_helsida
2020_helsida
speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

centrum_helsida2020
dackskiftarna_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
rentawreck_outsider
dackskiftarna_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
moderaterna_sigtuna
connys