arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Man döms för misshandle av ex-fru

En man i 70-årsåldern döms för misshandel sedan han slagit en kvinna tidigare i år.

centrum_pask

I början av januari som mannen i 70-årsåldern slog sin tidigare hustru i en bostad i Märsta. Kvinnan fick motta flera slag med knuten näve och mannen tog även strypgrepp på henne, mannen hotade också att döda henne.

Polispatrull kom till hemmet och kunde där konstatera att det var rörigt i bostaden, tv:n låg på golvet. Kvinnan fotograferades för att skadorna skulle dokumenteras. Mannen greps och har suttit häktad sedan dess. Nu döms han till fängelse i tre månader för misshandel och han sk även betala ett skadestånd på ca 11 000 kronor.

colorama_april2

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

happyhomes_2019
ica_pask

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

sigtunavatten_standard
logistik_utbildning

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

bonava_helsida
centrum_pask_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

valsta_utveckling
fme_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

sh_oppet
fme_outsider
sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
colorama_april
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
bonava_outsider