moderaterna_sep2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Man döms för att ha attackerat parkeringsvakt

En man döms för att ha attackerat en parkeringsvakt på Arlanda.

Händelsen inträffade i mitten av december 2018, mannen hade stannat där det råder förbud för att stanna och sedan lämnat bilen för att bege sig in i terminalen. Mannens fru var kvar i bilen och parkeringsvakten uppmanade henne att flytta bilen. Kvinnan som enligt utsago ammade kunde inte göra det och ringde istället hennes man, när mannen kommit ut så var boten utfärdad.

Parkeringsvakten attackerades verbalt och förföljdes så att han fick söka skydd i sin bil och låsa dörrarna. Mannen ska också ha räckt fram sitt barn till parkeringsvakten och kallat honom för omänsklig. Mannen var vid tiden för brottet 48 år samt boende söder om stan. Han döms nu för förbrytelse mot tjänsteman till dagsböter på totalt 2000 kronor. Parkeringsvaktens skadeståndsyrkande avslogs med motiveringen att han inte utsatts för en allvarlig kränkning.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
kcbygg_aug_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
festspec_host2020_helsida
connys_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

boisigtuna

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
nrh
swedol_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider