defacto_pan2020
Polis har spärrat av ett område vid Circle K
Polisen sökte efter föremål intill vägkanten på väg 263

Man besköts i bil

En man besköts i sin bil vid fyra tiden i morse utanför Circle K i Märsta.

centrum_artikel

Vid 4-tiden i natt larmades polis till en skottlossning i Märsta där en man besköts i sin bil. Mannen fördes till sjukhus med okända skador. Polisen har rubricerat fallet som mordförsök. Ingen är gripen för brottet men polis har spärrat av ett område för teknisk undersökning som ska genomföras under dagen. Polisen kommer även att ta del av övervakningskameror för att se om något framgår.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
sigtunastad_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

defacto_helsida
dackskiftarna_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
nrh
vardcentral_outsider