center_pan21
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi
Här ska olyckan ha inträffat

Man avled efter olycka i Vidbo

En trafikolycka med dödlig utgång inträffade på söndag kväll eller natten mot måndag: - Vi har anträffat en avliden person i bilen, säger Christian Jofur, gruppchef på Krimavdelning i Polisområde Stockholm Nord.

Omständigheterna kring olyckan är relativt oklara, en uppgiftslämnare berättar för märsta.nu att Polis var på plats måndag morgon och då ska en person även ha hittats avliden. Christian Jofur, gruppchef på Krimavdelningen vid Polisen Stockholm Nord, bekräftar att en person avlidit i samband med olyckan.
– Vi har inte fastställt dödsorsaken än då kroppen är på obduktion, de anhöriga är inte heller underrättade, det är en utländsk medborgare, säger Jofur.

Bilen har tagits i beslag för en teknisk undersökning. Olyckan ska ha inträffat på väg 897 vid Åsby/Vidbo. Polisen är säker på att dödsorsaken beror på trafikolyckan och en trafikmålsanteckning har gjorts. Det finns således ingen misstanke om brott. Christian Jofur kan inte uttala sig om varför det dröjde innan Polis kom till olycksplatsen först på måndag morgon.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

defacto_helsida
mp_host_helsida
jul2021
centrum_helsida2020
julmarknad_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

2020_helsida
valsta-jul_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

dack-helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

valsta_jul_outsider
connys
jul_outsider
stationshusen_out
julmarknad_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider