fastpartner_sommar2
Polis på Tingvalla med anledning av våldtäktenFoto: Jamshid Jamshidi

Man anhållen för våldtäkt

En man har anhållits misstänkt för våldtäkten på Tingvalla på måndagen enligt Aftonbladet.

I måndags eftermiddag larmades polis till Tingvalla med anledning av en misstänkt våldtäkt. Nu har polisen gripit en man rapporterar Aftonbladet. Kvinnan ska ha sökt rum i lägenheten och uthyraren attackerade henne. Hon flydde ut ur lägenheten och fick hjälp att larma polis av förbipasserande. Kvinnan och mannen ska inte vara bekanta med varandra sedan tidigare. Mannen greps under tisdagen och han är på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt:
– En person är anhållen, gripandet skedde under eftermiddagen, säger Ida Abrahamsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen Stockholm nord till tidningen.

sap_valet2018
valet2018

(S)-utspelet: Gröna ladan bevaras

Politik Om Socialdemokraterna hamnar i majoritet efter valet så avser man se till att Gröna ladan håller öppet och att Gröna ladans vänner kan fortsätta med bioverksamheten.

steningeslottsommar
EXTRA

Barn plockades upp ur bassäng

Blåljus Ett barn plockades upp ur en bassäng på Midgårdsbadet: - Det kom in som drunkning, några har räddat ett barn, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

Domen mot fritidsledaren

Kommunen om domen: Ska göra allt för att det inte ska hända igen

Nyheter Sigtuna kommun kommenterar domen mot fritidsledaren: - Jag är lättad att fritidsledaren nu är dömd, även om det givetvis är svårt för mig att bedöma om det är ett skäligt straff eller inte när offren är barn – barn som dessutom har varit i stark beroendeställning till sin förövare, säger Susana Olsson Casas, chef för Barn- och ungdomsförvaltningen.

sportfiskebanner2
vuxenutbildning2
happy_homes_juli

Tjuvarna tar inte sommarlov

Nyheter Tjuvar är mer aktiva under semestermånaden juli än övrig tid på året, den slutsatsen drar försäkringsbolaget IF: - Tjuvarna tar aldrig semester men med små medel kan skadan minimeras eller i bästa fall undvikas helt, säger Caroline Starck, informationschef på If.

EXTRA

Tillslag mot lägenhet

Blåljus Polis slog till mot en lägenhet på Västra bangatan under eftermiddagen: - Det är ett utredningsärende, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

EXTRA

Läkare ofredande patient

Notiser En läkare i kommunen har anmälts till Inspektionen för Vård och omsorg sedan han ska ha sexuellt ofredat en patient.

Extra

uppdaterad Bilar krockade i rondell

Blåljus Två bilar har krockade i Märstarondellen på väg 263: - Informationen jag har är att en kvinna ska vara skadad, uppger Stefan Malmberg, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral.

objekt2
sigtunavatten_standard
yearlingsales
forskontor
objekt3
nfc_vinter
outsider_moderat
val2018
Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
outsider_defacto
veterankraft_standard
connys
objekt4
sap_outsider