sportlov_centrum
Polis på Tingvalla med anledning av våldtäktenFoto: Jamshid Jamshidi

Man anhållen för våldtäkt

En man har anhållits misstänkt för våldtäkten på Tingvalla på måndagen enligt Aftonbladet.

sportlov_centrum

I måndags eftermiddag larmades polis till Tingvalla med anledning av en misstänkt våldtäkt. Nu har polisen gripit en man rapporterar Aftonbladet. Kvinnan ska ha sökt rum i lägenheten och uthyraren attackerade henne. Hon flydde ut ur lägenheten och fick hjälp att larma polis av förbipasserande. Kvinnan och mannen ska inte vara bekanta med varandra sedan tidigare. Mannen greps under tisdagen och han är på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt:
– En person är anhållen, gripandet skedde under eftermiddagen, säger Ida Abrahamsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen Stockholm nord till tidningen.

happyhomes_2019
banner_trerosor
EXTRA

Beslut: Kommunen kan vräka nyanlända

Nyheter Kammarrätten ger Lidingö rätt om att de får vräka nyanlända efter två år, det öppnar upp även för Sigtuna kommun som haft ett antal uppmärksammade fall det senaste året.

connys
arlandagolf

Flest städare och busschaufförer bor i kommunen

Nyheter Fackförbundet LO har tagit fram en rapport som visar vilka yrkesgrupper det finns mest av i en kommun: - Stockholms län är ett väldigt delat län. Människor med vårdbiträdelöner har inte råd att bo i kommuner som Danderyd. Det finns en tydlig koppling att kommuner med många högavlönade har få hyresrätter, säger Marika Lindgren Åsbrink, författare av rapporten hos LO.

ridskola_2019_helsida
icavalsta_semlor
sangensemble
sportlov2019

Läsare: Rökare ta hand om ert skräp

Nyheter En läsare kontaktade märsta.nu med bild från Märsta station där det ligger massor med fimpar: - Till alla rökare: städa upp er egen skit ni slänger runt omkring er.

defacto_helsida
extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider