defacto_pan2020

Man allvarligt skadad i arbetsplatsolycka

En man skadades allvarligt under dagen i samband med arbete i Rosersberg.

centrum_artikel

Polis och ambulans kallades till en arbetsplats i Rosersberg vid 11-tiden sedan en man skadat sig i samband med monteringsarbete. Enligt polisen fick mannen en kraftig smäll mot ansikte och händer av ett tungt föremål. Han fördes till sjukhus med allvarliga skador och en anmälan om arbetsplatsolycka inträffade.

studeravidare_helsida
sommarlov_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

marina_helsida
defacto_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

happy_homes_mars
stottasigtuna_helsida
connys_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

kcbygg_helsida
valvet_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

kcbygg_outsider
speedy_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
stottasigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
valvet_outsider