center_pan21
Kedi Plamidi och Jonathan ConstantinouFoto: FC Arlanda

Målvakt och mittfältare till FC Arlanda

FC Arlanda fortsätter plocka in spelare för att hänga kvar i Division 2.

På bara några veckor har FC Arlanda plockat in fyra spelare, de två senaste är Kedi Plamidi en central mittfältare med franskt ursprung som spelat i Sandvikens AIK, samt målvakten Jonathan Constantinou närmast från Dalkurd men varit i Djurgården och FC Djursholm.
– Båda spelarna är spelklara och redo för spel till onsdagens hemmamatch mot Enköpings SK. Konkurrensen i truppen ökar och vi hoppas att dem nya rekryteringarna kan ge resultat med detsamma, skriver FC Arlanda i ett facebookinlägg.

På onsdag kväll är det viktigt jumbomöte för FC Arlanda när Enköping kommer till Midgårdsvallen. Arlanda är i stort behov av tre poäng, i annat fall kan uppförsbacken bli för brant. Det återstår förvisso 18 matcher men det skiljer redan sju poäng till 12:an Sandvikens AIK närmast över strecket.

mp_host_helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

centrum_helsida2020
bostad_helsida
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

2020_helsida
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

connys_helsida
helsida_var2021
andersojag
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

eldsjal-helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal-outsider
mp-outsider
nrh
centrum_sommar_out
andersojag_outsider