moderaterna_juni
William Karlsson från Märsta noterade tionde målen i NHL.Foto: Vegas Golden Knights

Målrekord för William

Inatt mot klubben som draftade honom gjorde William Karlsson sitt 10:e mål för säsongen vilket är hans högsta notering nånsin: - Jag har roligt nu och pucken studsar min väg, säger Karlsson till Vegas hemsida.

William är fortsatt glödhet i NHL , i natt styrde han in 4-2 från nära håll med 2 minuter kvar att spela. Därmed var det hans tionde mål för säsongen och nytt målrekord för den märstafödde spelaren. William står dessutom på hela 18 poäng på 20 matcher, tvåa i den interna poängligan. På de fem senaste matcherna har han noterats för åtta poäng, varav 6 mål. Hans tvåårskontrakt löper ut i sommar och det ser onekligen ut som att han kan få löneförhöjning från 1 miljon dollar per säsong.

 

 

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Relaterade artiklar

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

socialutmarkelse
vuxenutbildning2

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

happy_homes_juli
sap_valet2018
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

sportfiskebanner2

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

objekt4
connys
outsider_defacto
val2018
outsider_moderat
veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset
objekt3
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
yearlingsales
sap_outsider
forskontor
objekt2
vuxentutbildning