bostadsformedling
Mathias Forsberg, näringslivschefFoto: Sigtuna kommun

Målet: Ska vara topp 25 bland näringslivskommuner

Kommunen siktar på att vara en av landets 25 bästa näringslivskommuner inom ett par år.

centrum_artikel

Sigtuna kommun anser att deras satsningar på förbättrat näringslivsklimat ger resultat. Bland annat har man infört Näringslivslyftet där målet är att stärka dialog till kommunens företag.
– Det är väldigt glädjande att den satsning på det lokala näringslivet vi gör så tydligt börjar ge resultat. Men, vi är inte nöjda. Den långsiktiga målsättningen är att vara bland landets 25 bästa kommuner i näringslivsrankingen senast år 2022, kommenterar kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Näringslivschefen Mathias Forsberg som hämtades in från grannkommunen Upplands-Bro som är högre rankade än Sigtuna tror att kommunen kommer att fortsätta klättra kommande år. Detta eftersom man har satsat på ökad service till företag. Om ett par år är hans förhoppning att Sigtuna kommun åter är en riktigt bra plats att göra affärer på.

Näringslivsenheten har även analyserat enkätsvaren från företagen och kommit fram till att man ser en förbättring bland kategorierna service till företag och kommuntjänstemäns attityd till företagen. Även tillämpning av lagar och regler och kommunpolitikers och skolans attityd till företagande har förbättrats.

speedy_helsida
spedition_sigtuna
defacto_helsida
brobygget_midgard_helsida
kaa_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020
2020_helsida
connys_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider
kaa_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider