moderaterna_panorama
Mälardalståg utökar i Märsta med sina dubbeldäckare.Foto: Mälardalståg

Mälardalståg utökar via Märsta

För den som reser till och från Uppsala-Stockholm via Märsta så kommer avgångar från Mälardalståg.

Linjen Uppsala-Stockholm med Mälardalståg kommer att få fler avgångar via Märsta. Mälardalståg klar de dagliga avgånarna mellan Uppsala-Stockholm via Märsta, Arlanda och Knivsta. I rusningstid på morgon och eftermiddag kommer Mälardalståg att stanna i Märsta, totalt är det sju avgångar på morgon och eftermiddag som stannar i Märsta. Totalt sett blir det fler avgångar till och från Stockholm/Uppsala via Märsta eftersom även andra tågbolag trafikerar sträckan, som SJ.

defacto_helsida
marinan_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

connys_helsida
ewas_helsida
2020_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

mp_helsida_april

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Kommunledningen välkomnar Arlandautredningen

Politik På fredagen presenterade regeringen resultatet av Arlandautredningen: - Det är oerhört tillfredsställande att utredningen nu föreslår att en Arlandaförhandlare utses. Det är något jag och Sigtuna kommun de senaste fyra åren lagt mycket tid på att få till stånd, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande i Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
connys
centrum_sommar_outsider2022
marina_outsider
nrh
ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
moderat_outsider